Retur & reklamation

Välkommen till vår sida för retur & reklamation

Vänligen läs igenom våra villkor för retur och reklamation här nedan innan du fyller i formuläret längst ner på sidan. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig. 

Vill du returnera eller reklamera en produkt från oss använder du formuläret längst ner på denna sida. För att ärendet ska gå snabbt & smidigt behöver vi få tillräckligt med information från dig. Ju mer information du lämnar till oss om orsaken till varför du vill returnera / reklamera din produkt, desto mer effektivt blir ärendet. Skicka gärna med bilder eller en kort video för att lättare kunna beskriva vad som är fel.

Returer

När det gäller returer av produkter så är det viktigt att dessa skickas efter överenskommelse med oss på Svenssons. Börja med att fylla i formuläret och tryck på sänd. Vänta sedan på återkoppling från oss. Får vi en retur skickad till oss, utan vårt godkännande, förbehåller vi oss rätten att lämna returen utan åtgärd. När du fått klartecken från oss att returnera produkten är det viktigt att produkter är i oskadat skick och är kompletta i originalförpackning för att få returen godkänd. Varan ska emballeras väl när den returneras till oss för att inte ska bli skadad under transport. Notera att returen måste ske inom skälig tid.

Reklamationer

När det gäller reklamationer fyller du först i formuläret och trycker på sänd. Vänta sedan på återkoppling från oss. Innan du vidtar åtgärder behöver du ett godkännande från oss. Vi förbehåller oss rätten att ignorera kostnader påförda Svenssons, om du inte har fått ett godkännande från oss först. Notera att reklamationen måste ske inom skälig tid.

Vart skickar jag godkänd retur?

Godkänd retur: Skickas till det kontor du beställde produkten ifrån. Tenhult Mjälarydsvägen 31 561 63 Tenhult Knislinge Olingevägen 10 289 32 Knislinge Godkänd reklamation: Vi återkommer i varje enskilt fall vart produkten ska skickas.

Var hittar jag Svenssons ordernummer?

Enklast är att logga in på vår e-handel och hitta Svenssons ordernummer i din fakturahistorik under Mina Sidor. Är du redan inloggad på vår e-handel kan du gå direkt till din fakturahistorik.

Support

Vid problem eller frågor vänligen ring: 036-39 06 55 eller mejla: support@svenssonsitenhult.se.

Formulär för retur & reklamation
Om du inte får upp våra formulär nedan, vänligen accepter "Funktionella cookies" i vår cookie banner - klicka på kakan längst ner till vänster. När detta är gjort måste du sedan uppdatera sidan igen.