Vanliga frågor

Frågor & Svar

Denna länk tar dig till sidan "Bli kund". Om du vill ha personlig kontakt vänligen kontakta oss på telefon nr: 036 - 39 06 44

Ja vi har lager på båda orterna. Tala om för säljaren varifrån du vill ha leveransen så fixar de det.

Ja, vanliga standardcylindrar från ASSA ABLOY eller dormakaba. Meddela nyckelnumret så fixar vi det. (siffror eller bokstäver som står på nyckeln).

Nej tyvärr. Vi är återförsäljare till OEM-sektorn vilket betyder att vi säljer till tillverkande industri såsom dörr- och fönstertillverkare, snickerier och husföretag för att nämna några.

Det går bra. Besök denna sida för mer information och beställningsformulär. Om du vill ha personlig kontakt vänligen kontakta oss på telefon nr: 036 - 39 06 44

Ja det går bra. Ange oss den aktuella adressen vid beställning. Till privatkunder skickar vi med ombud och då behöver vi ett mobilnummer för sms avisering.

Måttet från kanten på dörren till C/C, cylinder-och/eller tryckesroddare.

Vi räknar med ca tre veckor. Undantag kan ske.

Vi säljer mer än det som finns på vår e-handel, så kontakta oss om du inte hittar det du letar efter.

Om det inte finns alls i vårt sortiment gör vi vårt bästa för att hitta det, eller något fullgott alternativ.

Retur & Reklamation

Besök vår sida för retur och reklamationer. Där hittar du all information samt formulär där du fyller i och skickar in alla uppgifter.

Ja det går bra om det är en lagervara hos oss, och produkten måste vara i samma skick som du fick den av oss. Läs mer på vår sida för Kvalitetspolicy & Försäljningsvillkor.

Fick du inte svar på din fråga?

Kontakta oss. Vi hjälper dig.