Ny hemsida & e-handel

Vi är väldigt glada att få hälsa välkommen till vår nya hemsida och E-handel. Förändringarna har gjorts med dig som kund i fokus för att göra sidorna så användarvänliga och informativa som möjligt.

Hemsidan
Vi har fokuserat på att skapa en plattform där vi kan lyfta våra produkter, vilka tjänster vi erbjuder, supportdokument, kontaktinformation och mycket mer. Vi kommer aktivt uppdatera och fylla på med innehåll och information för att ge dig senaste nytt. 

E-handeln
När du loggar in i vår nya e-handel kommer du märka flertalet förändringar och förbättringar. Vår ambition har varit att göra köpprocessen så enkel som möjligt samtidigt som du fortsatt kan förvänta dig snabba och pålitliga leveranser.

Inloggningsinformation
Är du kund hos oss har du automatisk ett inlogg till vår e-handel, du använder samma inloggningsuppgifter som du tidigare haft. Om du inte vet dina inloggningsuppgifter är du varmt välkommen att kontakta oss på info@svenssonsitenhult.se

Har du frågor angående det nya systemet eller känner dig osäker och behöver vägledning är du varmt välkommen att höra av dig!

Vi ser fram emot att höra vad du tycker, så återkom gärna till oss med dina insikter! 


Dela detta