Resista & SecuSan

Resista & SecuSan är tåliga & hygieniska handtagslösningar från HOPPE. 

Ett handtag hälsar på många personer varje dag, speciellt de som finns på exempelvis offentliga byggnader, skolor och inom industrin.

Söker du ett handtag som tål många handskakningar eller väderpåfrestningar? Har du behov av ett handtag med hög hygienisk säkerhet? Kolla då in HOPPE´s handtag med Resista eller SecuSan. Vill du veta mer eller beställa är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig.

Resista
Resista är ett ytskydd för HOPPE´s beslag som bland annat förebygger repor och står upp mot väderpåfrestningar. HOPPE´s beslag med Resista ger 10 års ytskyddsgaranti.
Beslag med Resista kan med fördel användas i kustnära områden såväl som för publika områden, som t.ex. offentliga byggnader, affärer och hotell.
Produkter genomgår ständiga kvalitetskontroller och uppfyller kraven i den europeiska standarden EN 1670 (Byggnadsbeslag – Korrosionsmotstånd – Krav och provning).

Hur sköter jag mitt handtag med Resista?
Smuts kan torkas bort med vatten och en mjuk trasa. Undvik att använda starka rengöringsmedel eller kemiska medel. Beslagen behöver annars ingen särskild skötsel.

Hur vet jag att produkten har Resista ytbehandling?
Ytbehandlingar som slutar på R (t.ex. F77R) omfattas av Hoppes 10-åriga ytskyddsgaranti Resista.

 

        


SecuSan
SecuSan är en antimikrobiell yta för HOPPE-dörr- och fönsterhandtag. Ytan har ett aktivt och varaktigt skydd som förhindrar mikrobiell påväxt.
Ytan är helt underhållsfri och konstruerad för användning under lång tid. Effektiviteten har bekräftats i oberoende laboratorier- och praktiska tester.

SecuSan kan exempelvis och med fördel användas på handtag inom nedan byggnader

  • Sjukhus/kliniker, läkarmottagningar, apotek
  • Skolor, daghem, fritidshem vårdhem
  • Vårdinrättningar, seniorboende ålderdomshem
  • Restauranger, barer, hotell, pensionat
  • Klubbhus, idrottsanläggningar, fritidsanläggningar
  • Kontor, företag, arbetsplatser, laboratorier
  • Registreringsverk, ackrediteringsorgan, myndigheter
  • Privata bostäder

Handtag med en SecuSan-yta är endast lämplig för inomhusbruk.

Vänligen kontakta oss för att beställa.


Dela detta