Söker du dolda beslag?

Då har vi två varumärken som är väl värda att kolla in!

Anselmi 

Idag är det många som efterfrågar beslag som kan hjälpa till att skapa snygga och stilrena miljöer. Anselmi, som är en del av Simonswerk Group, tillverkar dolda gångjärn och dolda dörrstängare till bostadsdörrar upp till 80 kg. De har många olika gångjärnsmodeller och ytbehandlingar att välja mellan som du kan se på bilden nedan.

Genom att använda Anselmis produkter kan du skapa en modern arkitektur utan att kompromissa med kvalitén – för visst är det detaljerna som gör skillnaden!

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

        


Samuel Heath

Samuel Heath har legat i framkant av dolda dörrstängare under många år och är i ständig utveckling. Deras produkter har en väldigt bra prestanda och tillförlitlighet.

Modellen Powermatic R100 är en av världens mest avancerade dolda dörrstängare. R100 har såväl praktiska som estetiska fördelar. När dörren är stängd är dörrstängarna helt dolda vilket minskar risken för skadegörelse – en stor fördel i offentliga miljöer såsom hotell, hälsovård, utbildning, vårdhem, kommersiella byggnader osv. När dörren är öppen är dörrstängarna stilrena och diskreta, och modellen är i stort sett helt underhållsfri vilket såklart är en bonus i sig.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

 


Dela detta